Тіна Кароль публічно зізналася в почуттях Дану Балану: “Нав’язати любов неможливо”

Тіна Кароль прокоментувала слова продюсера шоу "Голос країни " Володимира Завадюк про те, що її роман з Даном Баланом був фіктивним.

Близько тижня тому продюсер шоу “Голос країни” вперше зізнався, що роман Тіни Кароль і Дана Балана, який почався під час дев’ятого сезону шоу “Голос країни”, спочатку був вигадкою режисерів. Романтична історія між суддями проекту повинна була підняти рейтинги шоу. Втім так і вийшло.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Після такого одкровення публіка була обурена обманом. Багато шанувальників Тіни Кароль і Дана Балана, які щиро вірили в справжні почуття між артистами, були розчаровані і почали писати гнівні коментарі, звинувачуючи артистів у брехні.

Це сприяло дати коментарі самих героїв скандалу. Кілька днів тому Дан Балан в своєму Інстаграм-блозі написав пост, де зізнався, що спочатку “любов” з Тіною Кароль та правда була вигадкою режисерів, але потім у них дійсно виникла симпатія, а решта люди самі додумали.

Тіна Кароль теж вирішила прокоментувати ситуацію, що склалася і дала пояснена в Інстаграм-сторіз. Артистка опублікувала спільну фото з Даном Баланом і написала:

“Хіба флірт називають обманом? Це гра півтіней романтики. Нав’язати любов неможливо. Ми були щирі і це наша історія. Як буде далі – це наш secret paradise! “

до
Коментар Тіни Кароль щодо роману з Даном Баланом

Своїми коментарями Дан Балан і Тіна Кароль ще більше плутають публіку. Симпатія між артистами або просто вигадка режисерів – так і залишається загадкою.

Більше цікавих подробиць про відносини Дана Балана і Тіни Кароль дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.