Суперфінал шоу “Голос” відбудеться в незвичайному діджитал форматі через карантин

Через режиму карантину в Україні закрито більшість виробництв і робочих місць. Телеканал "1+1" дотримується усіх правил, тому проведе суперфінал шоу "Голос країни" у незвичному форматі.

Суперфінал вокального шоу “Голос країни ” запланований на 26 квітня 2020 року. Поки що невідомо, чи закінчиться карантин на цей момент, так як по мережі гуляє інформація про продовження режиму самоізоляції до середини травня.

У всякому разі, стверджувати точно ми поки що не можемо. Але творці шоу “Голос країни” вирішили перестрахуватися і провести суперфінал музичного змагання у незвичайному форматі.

Судьи 10 сезона шоу "Голос страны": Дан Балан, Тина Кароль, Монатик, Потап и Настя Каменских
Судді 10 сезону шоу “Голос країни”: Дан Балан, Тіна Кароль, Монатік, Потап і Настя Каменських

Трансляція останнього випуску 10 сезону, на якій усі дізнаються ім’я ювілейного переможця, відбудеться в діджитал-форматі. Про це представники телепередачі повідомили на офіційній сторінці в Instagram.

Поки що всі деталі і нюанси замовчуються, але організатори обіцяють, що глядачі будуть у захваті.

“Обіцяємо, суперфінал буде незабутнім”, — говорить команда “Голосу”.

Крім нового формату “1+1” вирішили зробити суперфінал 10 сезону благодійним. Всі кошти, отримані від голосування і продажу реклами при випуску підуть на покупку захисних костюмів і респіраторів для українських лікарів, які рятують життя пацієнтів з позитивним тестом на коронавірус, а також на покупку необхідного медичного обладнання для боротьби з пандемією.

Нагадаємо, що в останньому випуску тренери шоу сформували свої команди після етапу “Нокаут”. Новий епізод “Голосу країни” глядачі зможуть побачити вже 19 квітня.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.