Батьки і діди: знаменитості, які стали татами в похилому віці (Кончаловський, Петросян і інші)

Вік батьківського щастю не перешкода, навіть якщо татові далеко за 50.

Герої цієї добірки стали батьками в дуже зрілому віці. Багато в їхньому віці вже доглядають онуків, а деякі – і правнуків. А ці знамениті чоловіки зважилися стати батьками, коли їм було далеко за 50 років.

Євген Петросян

Петросян з маленьким сином
Петросян з маленьким сином

Комік і шоумен Євген Петросян став “молодим” батьком у віці 74 року. Спадкоємця, якого назвали на честь діда Ваган, народила молода дружина Петросяна Тетяна Брухунова, яка молодша за артиста на 44 роки. Варто зазначити, що у Євгена Петросяна є доросла дочка, якій 52 роки.

Андрій Кончаловський

Висоцька і Кончаловський з дітьми. Фото зроблене до трагедії
Висоцька і Кончаловський з дітьми

Відомий режисер Андрій Кончаловський має за спиною 5 шлюбів і семеро дітей. Свою останню любов – Юлію Висоцьку чоловік зустрів, коли йому було вже за 50. Дружина народила йому двох дітей: дочка Марія з’явилася, коли Андрію було 62 роки, а в 66 років він став батьком молодшого сина Петі.

Ігор Ніколаєв

Ігор Ніколаєв з дружиною і донькою
Ігор Ніколаєв з дружиною і донькою

Вперше музикант Ігор Ніколаєв став батьком у 18 років. Другий раз щастя батьківства чоловік зазнав у віці 55 років. Ігор і його третя дружина, Юлія Проскурякова, довгий час мріяли про дитину, і диво сталося через 10 років.

Олег Табаков

Олег Табаков з дітьми
Олег Табаков з дітьми

У 90-х роках актор і режисер Олег Табаков одружився на своїй студентці Марині, яка була на 30 років молодша за чоловіка. У свої 60 Олег Павлович став батьком: дружина народила йому сина, якого назвали Павлом. А ще через 11 років на світ з’явилася дівчинка, яку назвали Машею – Табакову тоді йшов 71-й рік.

Віктор Павлик

Вагітна Катерина Репяхова (Павлик)
Вагітна Катерина Репяхова і Віктор Павлик

Український музикант Віктор Павлик має трьох дорослих дітей від попередніх шлюбів. Рік тому артист одружився в четвертий раз на Катерині Репяховій, яка молодша за артиста на 27 років. Зараз подружжя чекає малюка, який з’явиться на світ вже в червні цього року. Віктор Павлик менше, ніж через місяць стане батьком в четвертий раз у віці 55 років.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.