Собчак, Лазарєв, Івлеева і інші зірки-трудоголіки: працюють не покладаючи рук

Багато хто думає, що робота іменитих селебріті полягає тільки лише в тому, щоб давати інтерв'ю і красиво позувати на камеру. Почасти це і так, але не завжди.

Як правило, день затребуваного артиста розписаний по хвилинах. Зйомки, переговори, зустрічі з концертними директорами і агентами, проби, кастинги, співбесіди і багато іншого. Це все займає дуже багато часу і сил. Багато зірок не приховують – прокидаються о п’ятій ранку, і відпрацьовують на зйомках більше 14 годин, але отримують за це чималі гонорари.

У цій статті ми розповімо про зірок, яких найбільше можна назвати трудоголіками.

Сергій Лазарєв

Сергій Лазарєв
Сергій Лазарєв

Почнемо з близького друга Ані Лорак. З дитинства артист звик дотримуватися правила – робиш – роби добре. Або не роби взагалі.

Він завжди викладається на повну. Особливо на своїх концертах і корпоративах. Відомо, що перед будь-яким заходом Сергій Лазарєв особисто перевіряє роботу всієї команди і детально вивчає елементи майбутнього шоу. За один концерт виконавець може навіть схуднути на кілька кілограмів, адже на сцені він викладається на сто відсотків. Кілька років тому на одному з шоу Сергій навіть втратив свідомість – причиною виявилося перевтома.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Ця українська зірка не боїться роботи. У неї що не тиждень – то інтерв’ю, вихід нової пісні, презентація панчіх або взуття. Вона монетизує своє ім’я по всіх фронтах, і дана робота приносить непоганий фінансовий вихлоп.

Ольга Бузова

Незмінна ведуча "Дом-2" Ольга Бузова не може змиритися з закриттям шоу
Незмінна ведуча “Дом-2” Ольга Бузова не може змиритися з закриттям шоу

Молода, енергійна, хоче все і відразу. Так можна коротко описати Бузову. В її графіку немає ні хвилини вільного часу. Шанувальники співаючої телеведучої навіть переживають, що Ольга живе на межі сил і можливостей, через що навіть потрапляла до лікарні.

Потап

Потап
Потап

Український репер і продюсер, у якого в руках все кипить і горить. Він вже точно знає, як це – працювати цілодобово. Дивно, як за довгі роки в шоу-бізнесі його НЕ спіткало емоційне вигорання. Втім, якщо займаєшся улюбленою справою, тобі це не світить.

Ксенія Собчак

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Сьогодні вона веде вечірку на Мальдівах чи бере інтерв’ю у зірки TikTok Дані Мілохін а вже завтра знімає остросоциальний репортаж в Башкирії або розмовляє з небезпечним маніяком. Ось така насичене життя у жінки, яка з’єднує в своєму житті політику і журналістику, а ще – ведення блогу і домашні обов’язки.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.