Колишня дружина Віталія Козловського розповіла, що музикант просив її не говорити про відносини на інтерв’ю

Екс-дружина співака Віталія Козловського Раміна Есхакзай відвідала Ютуб-шоу "Іспит" Маші Єфросиніної, і відповіла там на кілька потрібних публіці питань.

Зокрема, практично на самому початку інтерв’ю Маша Єфросиніна розповіла: “Якщо ти захочеш, ми виріжемо цей момент на рівні питання. Але я просто не буду поважати себе, якщо не запитаю, чому перед інтерв’ю ти підійшла до мене і попросила не зачіпати тему Віталіка Козловського? Чому це стоп-тема?”.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Раміна відповіла, що кожен раз після інтерв’ю, де вона згадує ім’я свого колишнього, або якось згадує історію з ним, їй потім пишуть менеджери артиста з питаннями і претензіями – мовляв, нібито, їй більше нема на чому піаритися, крім як на імені колишнього коханого.

Колишня Козловського Раміна публічно обурилася через пересудів
Колишня Козловського Раміна

Однак сама Раміна зізналася – раніше у них була домовленість не говорити один про одного в інтерв’ю, хоча Віталій її не зовсім дотримується – іноді все таки згадує про ці відносини і цьому важливому етапі в своєму житті.

Раміна Есхакзай зізналася, що одного разу вона зустрілася на одному заході з Козловським і його творчою командою, і ніяких претензій у сторін не було.

Також вона зазначила, що не планує піднімати цю тему, так як їй більше нема чого сказати нового своєї аудиторії. А багато раз “мусолити ” то, що вже було сказано в різних програмах, на думку Рамін, не має сенсу.

Раміна Есхакзай – молода і чарівна зірка покоління YouTube, вона автор і ведуча каналу, гостями якого раді стати знамениті музиканти, діячі кіно, політики і вчені. Серед її гостей: Сергій Сосєдов, Олена Венум, Ксюша Манекен та інші відомі люди, а також представники різних професій – вчителі, психологи, лікарі, фармацевти та інше.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.