Ані Лорак заспівала в дуеті з донькою: 9-річна Софія затьмарила зіркову маму талантом

Єдина дочка Ані Лорак 9-річна Софія здивувала публіку своїми вокальними даними.

Ані Лорак виховує 9-річну доньку Софію, яка народилася в шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Дівчинка росте дуже талановитою і творчою дитиною. Вона з раннього віку займається вокалом і має велику пристрасть до театру.

Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою

Співачка вже зараз потихеньку просуває свою дочку на велику сцену. Лорак кілька разів співала на своїх концертах разом з донькою, зняла її в своєму кліпі на пісню «Твоїй улюбленій» і навіть записала з нею спільну пісню “Колискову ведмедиці” з мультфільму “Умка”.

Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою

Нещодавно в Мережі з’явилося відео з недавньої вечірки Філіпа Кіркорова, куди він запросив найближчих друзів, в тому числі і Ані Лорак з донькою. На відео Ані Лорак з Софією співають пісню артистки “Сопрано”. Дівчинка танцює і дуже добре тримається на сцені. Також чутно, що у Софії дуже непогані вокальні дані.

Користувачі Мережі оцінили дует і написали багато похвальних коментарів.

“Софія молодець, так тримати”, “Талановита як мама. Молодець дитинко “,” Мамина дочка “,” Супер мама, так і тримати, розумничка “,” Прекрасна мама, чудова дівчинка “,” Красуні “- пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що Ані Лорак простила свого колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу і возз’єдналася з ним. Більше про це дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.