Що Джамала, Alyona Alyona, Полякова та інші думають про виступ GO-A на “Євробаченні” в Роттердамі?

Незважаючи на те, що GO-A не вдалося перемогти у фіналі найпрестижнішого вокального шоу Європи, вони потрапили в п'ятірку кращих, що вже говорить про великий талант і стараннях.

Коли GO-A повернулися в Україну, їх тут же почали вітати і підтримувати. Ми вирішили дізнатися, що ж про виступ і про групу думають інші українські артисти, і як вони оцінюють номер наших співвітчизників.

Співачка і суперблондинка Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Співачка зробила публікацію в соціальній мережі Інстаграм, опублікувавши кілька кадрів з виступу.

“Вітаю Україну з 5-м місцем на “Євробаченні-2021″. Go-A @go_a_band – молодці! Дуже гідний результат. @Maneskinofficial, з перемогою!”,

– висловилася українська довгонога артистка.

Молодіжна реп-виконавиця Alyona Alyona

Alyona Alyona
Alyona Alyona

Alyona Alyona була членом журі національного відбору, який проходив в Україні. Гра в сніжки зізналася, що вболівала за Україну та Італію. Але зазначила, що всі вокальні композиції в цьому році були потужними і гідними.

Переможниця Євробачення 2016 Джамала

Джамала

Співачка як ніхто інший знає, наскільки важлива підтримка своїх співвітчизників. Ще не так давно вона сама представляла Україну на Євробаченні, і буквально вирвала зубами свою перемогу.

Тому вона вирішила підтримати і нинішніх конкурсантів після такого яскравого участі.

Співачка, яка здобула перемогу на Євробаченні в 2016 році, зізналася, що щиро вболівала за український колектив. Після оголошення результатів в інстаграм-сторіз вона оприлюднила фото солістки групи Катерини Павленко і підкреслила, що Україна пишається своїми співаками.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.