Віра Брежнєва заявила, що відмовилася від соціальних мереж через сімейні проблем

Як з'ясувалося, співачці Вірі Брежнєвій не вистачає час на сім'ю. Онлайн вона і працює, і розважається, тому від частини розваг вирішила відмовитися.

Про це сама Брежнєва оповістила в Інстаграм, зазначивши, що тепер у неї є “заборонені годинник ” на відвідування своїх акаунтів.

“Частина моєї роботи – в телефоні. Тому в транспорті я майже завжди в робочому процесі. Але є і час, який просто проводжу в соцмережах. І це стало поганою звичкою. Вирішила потихеньку від неї позбавлятися. Після 21.00 ніяких соцмереж. Стільки часу вільного ввечері з’явилося! Ви себе обмежуєте в таких моментах? “,

– запитала Віра у своїх шанувальників.

На фото, яке вона опублікувала в якості ілюстрації, Віра сидить на задньому сидінні автомобіля, і щось робить в телефоні. Судячи по машинах, які видно в вікно, співачка застрягла в пробці.

Нагадаємо, нещодавно Віра Брежнєва відвідала світський захід, де блиснула ідеальними формами. Щоб продемонструвати свою осину талію, вона вибрала костюм – укорочений шовковий топ, який відкриває спину, живіт і плечі, а також штани вільного крою з такого ж матеріалу. У неї був на обличчі простий повсякденний макіяж, а волосся – розпущені і недбало покладені на плечі.

Віра зазначила, що після року карантину зовсім не звикла відвідувати такі масові заходи, і сподівається на те, що в перспективі їх буде більше.

Відзначимо, Віра Вікторівна Кіперман, більш відома під псевдонімом Віра Брежнєва – українська поп-співачка, актриса, телеведуча і колишня учасниця поп-групи “ВІА Гра “, дружина її продюсера Костянтина Меладзе. Посол доброї волі ООН з питань ВІЛ / СНІДу.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.