Синці, порізи, укуси: Олександра Кучеренко розповіла про останню відпустку з чоловіком

Модель і телеведуча Олександра Кучеренко, яка є дружиною мандрівника і журналіста Дмитра Комарова, вперше вирушила з ним у експедицію.

Цікаво, що раніше Комаров подорожував по світу, а в цьому році він знімає свою програму вже в Україні. Його шоу називається “Мандруй Україною “.

Олександра Кучеренко показала фотографії з цих подорожей, і трохи про них розповіла.

“Три дня, шість валіз, кілометри безлюдного пляжу і мільйон незабутніх емоцій від наших пригод на острові Джарилгач! “, – почала розповідати модель Олександра в описі до публікації.

Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров
Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров

“Вперше я потрапила туди, коли в минулому році відправилася в тур по Херсонській області. І ахнула від краси! Блакитна вода, приємний чистий пісок, дика флора та фауна навколо … Повірити не могла, що все це у нас, в Україні . І вирішила для себе неодмінно повернутися в це незвичайне місце знову, але вже з наметом! Бажання збулося вже через місяць) @komarovmir просто в один вечір запитав: “А поїдемо на Мальдіви? Українські?)) “,

– ділиться Кучеренко.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Після чого Дмитро, Олександра і їх оператор вирушили на український острів, щоб переконатися, що в Україні є свій “рай “.

Кучеренко уточнила, що спочатку боялася поїздки – їй не подобався перший досвід життя з наметами, і їй було не дуже комфортно бути без побутового комфорту.

“Синці, порізи, укуси комах – все це проходить, а враження залишаються на все життя. Таке палаюче небо, коли зірки кілька разів зриваються прямо на очах, я не бачила більше ніде! Дельфін в двох метрах від тебе! Вечеря у моря, який ми самі приготували і сервірували! Як все було – можна побачити вже цієї неділі о 10:50 на каналі 1 + 1 “, – заманює Кучеренко.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.