Поки ще незаконний: бойфренд екс-холостячки Ксенії Мішиної вперше заговорив про весілля

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина - пара, яка є найбільш обговорюваною в країні на сьогоднішній день.

Це безпосередньо пов’язано і з публічністю кожного з партнерів, і з тим, що їх звів проект “Холостячка “. Восени минулого року Еллерт зробив Ксенії пропозицію, проте весілля не було досі. Він одного разу обмовився, що планує провести церемонію одруження в 2021 році навесні, влітку або на самому початку осені, коли на вулиці буде ще тепло.

Поки до конкретних дій Олександр Еллерт не перейшов – тільки образно міркує

“Днями вів кайфово захід весільного світу і ось що дізнався: є декор для весіль вартістю як квартира на Осокорках, але є декор вартістю як флігель в ” Чопі “; виявляється сир це не закуска, але я почув тільки цю фразу, тому не впевнений, що я прав; якщо ваша машина схожа на Aston Martin, то можна катати молодих по суботах … 500 $ + заправлять; якщо весільну сукню підходить і нареченому, то на нього знижка і дивний погляд слідом. У наступному році вести не буду, буду з Ксю ходити і вибирати. Так, до речі, питання “Коли весілля? ” я чув частіше, ніж сомельє “А можна мені беленького ще? “. Що ж! Давайте подивимося дати на 2022 … які там цікаві … що астрологи кажуть … пропонуйте ведінг дату?! “,

– написав сценарист.

Що ж, судячи з усього, одруження актриси і сценариста переноситься на наступний день. Наразі причини цих обставин невідомі, але публіка з цікавістю спостерігає за тим, як розгортається їх історія кохання.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.