Хто така Олеся Бацман і як виглядають їх з Дмитром Гордоном спільні діти?

Олеся Бацман - українська журналістка, телеведуча, дружина одіозного журналіста Дмитра Гордона. Її життям цікавиться дуже багато людей.

Тому ми вирішили розповісти цікаві факти про цю жінку, і розповісти скільки ж насправді у неї дітей від Дмитра Гордона.

Олеся Бацман – коротка біографія

Олеся народилася в Харкові 3 жовтня в 1984 році. Бацман розповідала, що зі своїм майбутнім чоловіком журналістом Дмитром Гордоном і Шустером познайомилася в один час – на четвертому курсі університету, коли приїхала брати у них інтерв’ю.

“В кінці четвертого курсу під час однієї з відряджень в Києві я зробила інтерв’ю з трьома людьми: Савіком Шустером, Дмитром Гордоном і Юрієм Фальосою. Інтерв’ю вийшли гарні. Можу судити про це тільки тому, що всі троє запропонували мені роботу”, – розповіла одного разу журналістка з Харкова Олеся Бацман.

Особисте життя Олесі Бацман

Вона перебуває у шлюбі з українським телеведучим, журналістом і письменником Дмитром Гордоном. У них є троє спільних дітей. Це дочка Санта, яка з’явилася на світ в 2012 році, дочка Аліса, яка народилася в 2016 році і дочка Ліана, яка народилася в 2019 році.

Чи будуть вони ще планувати дітей – поки невідомо. Дмитро Гордон, як і його дружина Олеся Бацман, дуже потайливі. Напевно, це тому, що вони обидва працюють в темі журналістики політичної, тому зайві одкровення тут ні до чого.

А ось як виглядає сімейство Олесі Бацман.

Сім'я Олесі Бацман - чоловік і дочка
Сім’я Олесі Бацман – чоловік і дочка
Олеся Бацман і чоловік
Олеся Бацман і чоловік
Гордон і його середня дочка
Гордон і його середня дочка
Зліва Олеся Бацман і дочка
Зліва Олеся Бацман і дочка

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.