Анастасія Приходько вперше розповіла про пластичні операції: “Для себе коханої “

Анастасія Приходько, яка нещодавно стала мамою втретє, відверто розповіла, що робила зі своїм обличчям.

Анастасія Приходько – відома українська співачка і мама трьох дітей. Цікаво, що свою третю вагітність співачка приховувала до останнього і розповіла про дитину вже після її народження. При цьому Анастасії вдалося приховати своє цікаве положення навіть на зйомках шоу “Маска”, де вона була в образі Бабки.

Зараз співачка весь свій час приділяє материнству, але не забуває вести Інстаграм-блог, де вона спілкується зі своїми шанувальниками, показує своє особисте життя і відповідає на запитання підписників. Так, нещодавно Приходько відповіла на питання, яке цікавило публіку: чи робила Настя пластичні операції, як багато інших знаменитих жінки?

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

За словами Насті, вона на даний момент нічого не робила зі своїм обличчям, але з часом хоче злегка лише підправити асиметрію губ за допомогою уколів краси.

“І так, все по-чесному, як і обіцяла. Що я робила зі своїм обличчям? Нічого! Ніяких ботоксів, підтяжок і розтяжок на мені зараз немає. Губи теж не колола! Хоча, дуже хочу підправити асиметрію згодом. Ну, немає в світі жінки, яка буде завжди задоволена собою “, – пише Приходько в своєму Інстаграм-блозі.

За словами знаменитості, вона не проти косметологів, догляду за собою і уколів краси, коли є можливість, коли це потрібно або просто коли хочеться.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.