У них найдовші: топ наших красунь з неймовірно довгими ногами – не тільки Осадча (Фото)

Ноги - то, на що найчастіше дивляться чоловіки, оцінюючи жінку. У цій статті ми поговоримо про зірок, які готові нескінченно хвалитися своїми довгими ніжками.

Безумовно, першими в списку будуть телеведучі Катерина Осадча та Леся Никитюк. Їх зростання і струнка статура роблять ноги – головною перевагою.

Катерина Осадча знову приховала живіт в літньому вільному сарафані
Катерина Осадча знову приховала живіт в літньому вільному сарафані
Леся Никитюк шокувала неприродно довгими ногами
Леся Никитюк шокувала неприродно довгими ногами

Незважаючи на те, що у обох нинішніх зірок естради в дівоцтві були з цим проблеми, комплекси і цькування з боку однокласників, зараз це стало швидше головним козирем.

Даша Астаф’єва – співачка і модель, чия фотографія висить вдома або в гаражі у кожного поважаючого себе чоловіка. Багато людей, дивлячись на фото Даші, в першу чергу звертають увагу на сміливе декольте спекотної співачки. Однак у своєму Інстаграм вона нерідко демонструє довгі ноги, які не раз потрапляли на обкладинку глянців.

Даша Астаф'єва з новою стрижкою
Даша Астаф’єва

Аліна Гросу – українська співачка і актриса, яка на сцені з дитинства. Звичайно, вона не може похвалитися рекордним зростанням, проте позуючи в купальних костюмах, чоловіки дивляться на довгі і стрункі ноги цієї української Богеми.

Аліна Гросу виросла - фото співачки "у всій красі"
Аліна Гросу

Ще одна володарка нескінченно довгих ніг – це суперблондинка Оля Полякова. З огляду на те, що жінка дуже часто виступає в міні або зовсім в трусах, не помітити її принади – складно. Оля Полякова – людина, яка знає собі ціну. Тому співачка не раз відзначала, що вважає довгі ноги своїм достоїнством, і знає, що вони подобаються як чоловікам, так і жінкам з її аудиторії.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.