“Не краще”: Вагітна Катя Павлик захворіла за кілька днів до пологів – подробиці її стану

Кілька днів тому блогер і дружина українського співака Віктора Павліка Катерина поскаржилася, що вона застудилася.

Шанувальники ось уже кілька днів пильно стежать за профілем Каті, щоб дізнатися як же вона себе почуває і коли планує народжувати. 7 червня вранці Катерина виклала в Інстаграм-історію фотографію ранкової кави, і розповіла, що її стан стабільний – вже третій день їй ні гірше, ні краще.

Екатерина Репяхова заболела на последней неделе беременности
Катерина Репяхова захворіла на останньому тижні вагітності

Перший день хвороби вона за порадами фоловерів провела вдома, але їй було нудно. Потім вона стала виходити на прогулянку. Репяхова розповіла, що їй багато шанувальників написали, що на останніх термінах вагітності у них була застуда, тому Катя не переживає.

До цього вона виклала в Інстаграм-історію відео про те, що чоловік приніс їй трав’яні чаї для лікування.

Катерина Репяхова захворіла на останньому тижні вагітності
Катерина Репяхова захворіла на останньому тижні вагітності

Нагадаємо, Катерина Репяхова розповідала, що повинна була народжувати за попередньою датою пологів саме в свій день народження – 13 червня. Однак лікарі після кількох оглядів розповіли, що, швидше за все, вона народить після 14 числа, і порадили 14 червня приходити в пологовий будинок.

Катерина Репяхова зазначає, що вже сама хотіла б скоріше народити, і не виключає, що через кілька місяців після народження свого первістка Михайлика планує поїхати кудись на курорт за кордон.

Тим часом Віктор Павлик не припиняє роботу, і активно виступає на заходах. Катя Павлик в той час перебуває вдома разом з мамою і чекає народження сина.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".