“Мене дуже рідко хвалили”: Настя Каменських розповіла, як познайомилися її батьки та як її виховували

У цьому році родина Насті Каменських перенесла великий удар - перестало битися серце її тата Олексія Жмура. Настя і її мама Лідія дуже довго відходили від цієї трагедії.

Зараз, коли артистка вже відійшла від переживання і болі від втрати хоча б частково, вона готова розповісти багато особисте і сімейне, що довгі роки не виносила на публіку.

Наприклад, NK поділилася зворушливою історією знайомства своїх батьків

Настя Каменських з татом
Настя Каменських з татом
Настя Каменських з мамою
Настя Каменських з мамою

Відома українська поп-виконавиця і дружина репера Потапа поділилася, що її мама Лідія познайомилася з батьком, коли їй було 25 років. Олексій Жмур тоді працював концертним директором в хорі імені Верьовки. Він побачив Лідію за лаштунками сцени і у чоловіка відразу з’явилися почуття.

“Мама каже: ” Він побачив мене за величезною розкішною шторою. Він на мене весь час дивився, як маніяк “. І вони дуже сильно закохалися. Від дитинства я пам’ятаю постійні поцілунки, обійми “,

– вже потім поділилася відома на всю Україну і кілька сусідніх країн артистка.

Настя не раз зізнавалася – дуже хотіла б, щоб у неї з Потапом була така ж світла, чиста і ніжна любов, як у її мами і тата.

Як виховували Настю Каменських?

Настя Каменських
Настя Каменських

Незважаючи на всі милості і ніжності, до виховання дочки в родині ставилися серйозно. Зокрема, дитинство Каменських було дуже насиченим – гуртки, секції, спорт, творчість .. При цьому дівчинку рідко хвалили, від неї більше вимагали і ростили сильною людиною. Зараз це дало свої плоди.

“Мене дуже сильно не хвалили, тому що батьки були дуже вимогливі. Я весь час ходила на якісь гуртки: хор, балет, танці … На піаніно я граю від 6 років, весь час брала участь в якихось конкурсах, вигравала їх. і взагалі повинна була бути піаністкою, але потім хор і спів перемогли. через те, що мене мало хвалили, у мене весь час було відчуття, що я недостаралися, недопела, недотанцевала “,

– ділилася пізніше естрадна артистка.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.