Вічно молодий Дмитро Маліков: про жінок, незгасну популярність і сурогатне батьківство (ВІДЕО)

Він - чоловік, за яким "сохла" кожна друга дівчина радянського союзу. Збирав цілі стадіони, їздив з гастролями по країні.

Він не боявся вийти на сцену перед натовпами фанатів, але боявся брати на себе відповідальність за інших людей, тому довго не заводив сім’ю. Дмитро Маліков – артист, який підкорив серця відразу декількох поколінь, що в наш час велика рідкість.

У цьому відео ми розповімо вам про цікаві факти з життя Малікова – чому він кинув фатальну жінку Наталя Ветлицька? Чому так важко вирішувалося одружитися? І чому хоче взяти дитину з дитячого будинку?

Тож не дивно, що хлопчик Діма, який з самого дитинства ріс у творчій родині, виріс і пішов по стопах своїх тата і мами. У 14 років батьківські гени у Діми, який раніше не виявляв інтерес до занять музикою, перемогли. Хлопець подорослішав і захопився грою на піаніно.

Перші концерти давав в рідній школі. Тоді ж Маліков почав співати і писати пісні. Дебютна композиція «Залізна душа» мала успіх у однолітків і родичів. Його батько, Юрій Маліков ні на хвилину не міг подумати, що його син піде по іншим стопах – в сім’ї всі були впевнені в творчих нахили хлопчика. Так і сталося – Дмитро стрімко став артистом, якого полюбила вся країна, а повні стадіони прихильниць, які верещали від одного тільки виду.

Дмитрий Маликов
Дмитро Маліков

Не останню роль в житті юнака зіграв колись популярний колектив “Самоцвіти “, яку створив і спродюсував батько Дмитра.

Молодий випускник консерваторії по класу контрабаса Юрій Маліков виявився в списку учасників виставки «Експо-70» в Японії. Незважаючи на те, що у чоловіка за місяць до цього з’явився первісток – син Діма, музикант вирушив у восьмимісячну закордонне відрядження в Країну сонця, що сходить.

Співак Дмитро Маліков
Співак Дмитро Маліков

На інтерв’ю Борису Корчевніковим в програмі “Доля людини ” вже дорослий артист Дмитро Маліков розповів про долю свого батька.

Він згадав, що Юрій Маліков тоді в Японії познайомився з естрадної європейською музикою, яку в країні на той момент почути було складно. Особливо привабливою стала технічна сторона концертів.

Молодий музикант загорівся ідеєю створення абсолютно нового і нетипового для СРСР музичного колективу з яскравим солістом, схожим на Тома Джонса. За вісім місяців, проведених в Японії, Юрій скупив величезна кількість апаратури, необхідної для запису і роботи музичної групи.

Дмитро Маліков
Дмитро Маліков

Якою ж була особисте життя Діми Малікова? Тут все і так зрозуміло – молодий, красивий, харизматичний. На його концерти ходили натовпи дівчат, і кожна, приходячи додому і лягаючи спати, представляла себе його нареченою. Він повертався з концертів в слідах від жіночої помади, а іноді після виступів перед цілим стадіоном дівчата в прямому сенсі слова не давали проходу.

Однак вибрав Дмитро на той момент вже відбулася і впевнену в собі артистку Наталя Ветлицька, яка вже тоді мала статус фатальної жінки.

Ветліцкая зайняла в його серці особливе місце. Вона була старша за Діми, але це не завадило виникненню палкого роману.

Дмитро Маліков
Дмитро Маліков

Тривали відносини близько трьох років, які пара прожила в цивільному шлюбі. Наталя пішла від Дмитра, поваливши його в тривалу депресію, коли зрозуміла, що не дочекається пропозиції руки і серця.

Як пізніше зізнався Дмитро на своєму інтерв’ю Борису Корчевніковим, Наталя, з огляду на те, що була старше Дмитра, хотіла сім’ю і дітей. А Діма поки що був до цього не готовий.

Але розлучилася пара по-дорослому. Без зайвих сварок, з’ясувань обставин, більш того – навіть без розмов.

Детальніше – дивіться в нашому відео.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.