Феномен Камалії: що зробило популярною Наталю Шмаренкову, і як вона зараз живе?

Дівчина на ім'я Наталя Шмаренкова, яка зараз відома всій Україні під псевдонімом Камалія, росла у звичайній родині.

У ранньому віці дорослі стали помічати її таланти, що послужило їх стрімкому розвитку. Подейкують, що своєю популярністю Камалія зобов’язана саме нинішньому чоловікові Мохаммад Захур, який, маючи немаленьке фінансовий стан, допоміг коханій жінці пробитися і зайняти першість. Але сама зірка іншої думки.

Чи правда, що Захур зробив зіркою співачку Камалію?

Камалія
Камалія

Так, дійсно, у артистки є багатий покровитель – її чоловік, пакистанський бізнесмен. Однак сама Наталя не раз розповідала – він ніколи не купував результати конкурсів. Максимум, чим він допомагав – це з організацією зйомок, записами пісень і так далі.

І взагалі – нехай Камалії та пощастило знайти такого розкішного, люблячого і багатого чоловіка, співачка зізнається – завжди заробляла добре через попит на свою популярність, і зовсім не залежала від кого-небудь.

Камалія
Камалія

Відзначимо, що зараз Камалія у вихованні дочок намагається не балувати їх з точки зору подарунків і кишенькових грошей, адже хоче, щоб Арабелла і Мірабелла за принципом мами домоглися в житті всього самі.

Співачка Камалія влаштувала розкішне святкування Дня Народження в столичному ресторані
Співачка Камалія з сім’єю на святкуванні дня народження

Дивлячись на цих дівчаток напрошується думка про те, що вони точно знайдуть як себе реалізувати. І справа не тільки в популярних і заможних батьках, а й в тому, що Арабелла і Мірабелла ростуть дуже талановитими і різнобічними. Навіть якщо вони не реалізують себе у вокалі або хореографії, їм завжди відкрита дорога в модельний бізнес.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!