Прийняла бабусю за маму, дочекалася батька з в’язниці і завела дитину в 65: доля Любові Успенської (Відео)

Шансоньє Любов Успенська - широко відома і багатьма обожнювана виконавиця. Її голос знають слухачі даного жанру в Америці і Росії.

Рекордних чотирнадцять разів вона ставала володаркою премії “Шансон року ” з такими піснями як “Сигаретка “, “Небо “, “До єдиного ніжному “, “Хмари “, “Лети, моя дівчинка “. Рік тому цю ж премію артистці вручили за композицію “Люба завжди права “. Талановита, щира, добра.

Такий її бачили слухачі зі сцени і з телеекранів. Люба завжди посміхається. Але ось в її закадрового життя нерідко зустрічалися такі ситуації, коли широка посмішка меркнула і змінювалася на сльози. Це і через невдачі з чоловіками, і з-за бурхливих конфліктів зі своєю єдиною рідною донькою Тетяною Плаксін.

Яка вона – таємне життя Любові Успенської, і навіщо вона в 65 років зважилася на дітей?

біографія Успенської

Любов Сіцкер, а саме таким було дівоче прізвище співачки, з’явилася на світ взимку 1954 року в українській столиці – Києві. І з самого народження Люба була приречена на втрати. Її батьки познайомилися не зовсім романтично.

Успенська вже не та
Успенська

Одного разу двоє грабіжників, тікаючи від міліції, закинули вкрадене майно за паркан приватного будинку, де жив Залман, майбутній батько Любові, і його літня мама. Правоохоронці не стали розбиратися хто і що вкрав, звинувативши чоловіка у крадіжці. Про це пізніше розповіла сама Успенська на одному зі своїх великих інтерв’ю.

Залмана Сіцкера засудили до 13 років тюрьми.В тюремному госпіталі він познайомився з медсестрою Оленою. Між ними виникла реальна пристрасть, і почуття, які закінчилися народженням Люби.

Коли в госпіталі дізналися, що медсестра вагітна від ув’язненого, тут же вигнали її з роботи зі скандалом. Дівчина з відчаю хотіла позбутися дитини, але засуджений чоловік передав їй записку з адресою його мами, і проханням не робити аборт.

Любов Успенська
Любов Успенська

Під час пологів, в ніч на 24 лютого, Олена померла від втрати крові. По крайней мере, так до недавнього часу вважала Любов.

Мама укладеного Залмана не залишила в біді новонароджену дівчинку – тут же оформила опіку на неї, а через п’ять років з в’язниці вийшов батько. Ще близько п’яти років Люба росла, і думала, що її бабуся – це її мама. Але під час одного з візитів до лікаря, вона прочитала свою медичну карту, і дізналася правду.

Тим часом батько вже знайшов собі нову кохану, яка також опікувалася маленьку Любу.

Любов Успенська
Любов Успенська

Батько Люби – перша людина, хто помітив її талант. Нетиповий для дівчинки хрипкий голос став звучати на заходах, де збиралися батько і його друзі. А в одному з барів, де колись вони відпочивали компанією, директор, почувши вокал Люби, запропонував їй роботу.

Але вона не самоучка, адже закінчила музичне училище.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.