48-річна Оксана Марченко показала, завдяки чому підтримує ідеальну фігуру

Телеведуча і зірка багатьох шоу Оксана Марченко з часів початку карантину стала досить активно вести свій блог, роблячи публікації на різні теми.

Оксана – одна з багатьох блогерів, хто нагадує про важливість спортивних тренувань і регулярних навантажень, щоб зберегти свою фігуру і тіло у формі.

Зараз Марченко вирішила показати, чим конкретно вона займається вранці. Телеведуча вбралася в чорні лосини, чорну футболку, сонцезахисні окуляри і бейсболку. З огляду на її обтягуючий одяг, можна визначити, що фігура у зірки дійсно що треба.

“Доброго ранку, друзі. Давно я не знімала про спорт. Та й зараз не для хвастощів … Чим старше ми стаємо, тим більше уваги слід приділяти кардіотреніровки. Я дуже люблю інтенсивні заняття, особливо влітку на свіжому повітрі. Це дуже заряджає енергією і гарним настроєм! і потім є задоволення, що ти змогла це зробити! “,

– пише Оксана Марченко у власному Інстаграм-блозі.

Видно, що над відео вона ретельно попрацювала, адже зробила це цікавим і інформативним.

“Зараз це особливо актуально для мене, так як я готуюся до одного дуже цікавого паломництву. Мені потрібно буде проходити багато кілометрів пішки під палючим сонцем, і додаткова підготовка – як раз те, що потрібно! Адже важливо не кількість прожитих років, а їх якість! “,

– додала Оксана Марченко.

Нагадаємо, Оксана вже багато років одружена з бізнесменом і політиком Віктором Медведчуком. Також вони є кумами російського президента Володимира Володимировича Путіна.

Раніше Марченко вела телепрограми на каналі СТБ. Її напрямок – це талант-шоу. Тому красуню можна помітити в проектах “Україна має талант ” і “Х-Фактор “. Однак в 2014 році зірка поїхала в Росію, де живе на постійній основі до цього дня.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.