5 причин, чому у Насті Каменських і Потапа до сих пір немає дитини

Потап і Настя Каменських складаються в офіційному шлюбі. Їх сім'ї вже цілих два роки, і за цей час ходило багато чуток про вагітність Насті.

Однак дітей вона поки заводити не поспішає. Ми вирішили проаналізувати її виступи на публіку, і розповімо вам чому ж NK в свої 34 роки все ще ніхто не називає мамою.

Кар’єристка

Настя Каменських для журналу VIVA
Настя Каменських

Про таких як вона кажуть – кар’єристка. Дійсно, Настя Каменських робить все можливе, щоб пробитися на вершину слави. Як відомо, щоб отримати таку популярність, як зараз у неї, потрібно багато і наполегливо працювати. Тому не дивно, що часу на особисте життя залишається мало.

Чоловік – продюсер, який часто на роботі

Потап
Потап

Таку ж доля, як і у Насті, підтримує Потап. Він в свої сорок років уже має двох дітей. Це рідний син Андрій Потапенко, і прийомна дочка (дочка Ірини Горовий від першого шлюбу) – Наталя Горова.

Тому, мабуть, особливого завзяття завести ще одну дитину у них немає.

Кінець кар’єри

Чарівна Настя Каменських!
Чарівна Настя Каменських

Якщо Настя завагітніє, то на якийсь час їй точно доведеться піти зі сцени. А місцевий шоу-бізнес – дуже складний механізм. Піти з нього легко, а от повернутися – практично неможливо. І багато зірок з цим зіткнулися, на жаль.

Не готова

Настя Каменських
Настя Каменських

Сама артистка не раз наголошувала на тому, що поки не готова віддати частинку себе іншій людині. Вона поки що живе для себе і чоловіка, і її все влаштовує.

Минуло мало часу з моменту втрати батька

Настя Каменських з татом
Настя Каменських з татом

Січень 2021 року було дуже болючим і важким для Насті. Вона втратила батька. Її мама Лідія також важко пережила цю трагедію. У Каменських були нервові зриви, тому зараз вона приходить до тями.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.