Катя Осадча розсекретила стать майбутньої дитини і показала покупки до народження дитини

Катя Осадча та Юрій Горбунов зовсім скоро стануть батьками вдруге.

Відома українська телеведуча Катя Осадча зараз знаходиться в цікавому положенні. Зовсім скоро вона подарує своєму чоловікові Юрію Горбунову другу дитину. Катя не повідомляє на якому місяці вагітності вона знаходиться, проте, судячи з розміру живота, чекати залишилося не довго. Також зіркове подружжя до цього часу приховували стать майбутньої дитини. Однак нещодавно Катя показала в своїх Інстаграм-сторіз покупки, які вона придбала до народження малюка. На відео видно, що одяг куплений для хлопчика. Крім того, основний колір речей – сірий і білий. Стало зрозуміло, Юрій Горбунов та Катя Осадча чекають хлопчика.

Катя Осадча показала речі для майбутнього малюка: у подружжя буде хлопчик
Катя Осадча показала речі для майбутнього малюка: у подружжя буде хлопчик
Катя Осадча показала речі для майбутнього малюка: у подружжя буде хлопчик
Катя Осадча показала речі для майбутнього малюка: у подружжя буде хлопчик

Варто відзначити, що в Осадчої і Горбунова вже є одна спільна дитина – 4-річний Іван. Також у Осадчої є син від першого шлюбу – 18-річний Ілля. Раніше зіркове подружжя не раз говорили, що мріють про дочку. Однак і в цей раз у подружжя народиться хлопчик.

Нагадаємо, Юрія Горбунова і Катю Осадчу називають найвідомішою і найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу. Їх роман почався в 2015 році на майданчику 2-го сезону передачі “Голос. Діти “. А вже в 2017 році Катя народила від Юрія сина і вони офіційно оформили свої стосунки.

Більше про любов Горбунова і Осадчої дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.