Валерій Меладзе назвав Полякову фріком в купальнику і короні: Суперблондинка різко відповіла артисту

Українська співачка Оля Полякова грубо відповіла Валерію Меладзе. Згадала скандал з Ані Лорак і приплела політику.

Нещодавно Валерій Меладзе дав велике інтерв’ю Ксенії Собчак для Ютуб-програми “Обережно собчак”. В ході інтерв’ю ведуча запитала у Валерія його думку з приводу скандалу його брата Костянтина Меладзе і Ані Лорак. Нагадаємо, Ані Лорак в одному з інтерв’ю сказала, що свого часу Костянтин Меладзе пропонував кар’єру в обмін на відносини особистого характеру. Також ведуча нагадала, що Ані Лорак підтримала українська співачка Оля Полякова. Вона заявила, що і їй Костянтин Шотаєвич пропонував кар’єру через ліжко.

Валерій Меладзе став на захист свого брата і запевняє, що такого статися не могло. А Олю Полякову він назвав не артисткою, а фріком в купальнику і короні і порівняв її з Сергієм Звєрєвим.

Валерій Меладзе дав інтерв'ю Ксенії Собчак
Валерій Меладзе дав інтерв’ю Ксенії Собчак

Валерій вважає, що Полякова просто вирішила зайвий раз про себе нагадати і пропіаритися за рахунок Костянтина Меладзе.

Відповідь Полякової не змусив себе чекати. Після виходу інтерв’ю Валерія Меладзе Суперблондинка записала і оприлюднила відео, в якому поставила Валерію багато незручних питань. Вона запитала, як йому вдається працювати на 2 країни (в Україні та Росії) після анексії Криму.

“Коли ви поясните своїм шанувальникам, що ви і ваш брат спокійно працюєте в Україні? А ось Ані Лорак чомусь не має такої можливості. Як вам це вдається: сидіти в журі українського відбору на “Євробачення “, і одночасно в російському “Голосі “, давати концерти і тут, і там? Але прилітає чомусь не вам, а іншим українським артистам, які працюють в Росії. Це як же вам так вдається? Розкажіть свій секрет. Сидіти на всіх стільцях відразу з благородним виразом обличчя “, – сказала Полякова.

Також Співачка заявила, що слова Валерія Меладзе викликали у неї бажання розповісти про домагання Костянтина з усіма подробицями.

“Ваша думка для мене нічого не варта. Ви хотіли знецінити мене і мої слова про історію, пов’язану з вашим братом. Не вийде. Я вас не чіпала, але своїм тоном, словами, ви тільки розпалили в мені бажання розповісти більше, з подробицями. Далі вони будуть. Слідкуйте за анонсами “, – заявила Полякова.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.