Тіна Кароль ледь не поцілувалася з Юлією Санін: фанати впевнені, що між ними щось більше ніж дружба

Рокерша Юлію Саніну і Тіну Кароль об'єднує не тільки спільна пісня.

З 5 по 11 липня в Києві проходить один з найбільших музичних фестивалів України Atlas Weekend. Хедлайнером (основний артист фестивалю) першого дня стала українська співачка Тіна Кароль. Вона влаштувала по-справжньому ефектне і незабутнє шоу, яке тривало цілу годину. Були і яскраві костюми, і спецефекти, і доповнена реальність, і мотоцикл, і водоспад, що спадає у вигляді силуету співачки. Для одного з номерів на сцену винесли живого пітона.

Тіна Кароль заспівала з живим пітоном
Тіна Кароль заспівала з живим пітоном

Один з номерів Тіни Кароль був з рокершею Юлією Санін. У них є спільна пісня “Вільна”, яка стала саундтреком фільму “Віддана”. Саме цю пісню вони заспівали на сцені Atlas Weekend. Під час виступу, коли співала Юлія, Тіна підійшла до неї ззаду і ніжно обійняла. В якийсь момент здалося, що артистки зараз поцілуються.

Тіна Кароль ніжно обійняла Юлію Саніну
Тіна Кароль ніжно обійняла Юлію Саніну

Варто відзначити, що Юлія Саніна і Тіна Кароль дуже близькі подруги. При цьому, за словами Тіни, вона не спілкується практично ні з ким з українського шоу-бізнесу. Через це дружба між співачками викликала особливий інтерес у шанувальників.

Нагадаємо, вчора, 5 липня, український співак MELOVIN під час виступу на Atlas Weekend зробив камінг-аут. Молодий артист перед тисячною аудиторією поцілував хлопця, а пізніше на своїй офіційній сторінці в Інстаграм написав, що любить людину незалежно від її статі.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.