Марічка Падалко зізналася, що курйоз з випавшим зубом в прямому ефірі зробив її знаменитою на весь світ

Рівно рік тому відома телеведуча Марічка Падалко стала відома на весь світ завдяки курйозу, який з нею трапився в прямому ефірі.

Тоді у телеведучої під час прямого ефіру ТСН випав передній зуб. Марічка Падалко виявилася справжнім професіоналом у своїй справі. Вона швидко і акуратно забрала зуб рукою і сміливо продовжувала роботу далі, ніби нічого не сталося.

Марічка Падалко продовжувала вести новини без зуба
Марічка Падалко продовжувала вести новини без зуба

15 липня, рівно через рік після курйозу в прямому ефірі, Марічка Падалко опублікування пост в своєму Інстаграм-блозі, де зізналася, що стала справжньою зіркою завдяки випавшому зубу.

“Рік тому в цей день у мене в ефірі випав зуб. Мій “провал” за кілька годин став “вірусним”, і відео розлетілося по світу. Мені писали продюсери fox news, сюжети про “зубний інцидент” вийшли на кількох континентах (Канада, Австралія) “, – написала Марічка Падалко.

Телеведуча зізналася, що вже на наступний день на її Інстаграм підписалося 10 тисяч чоловік, тоді вона зрозуміла, що не треба соромитися інциденту.

“Буквально на наступний день, коли додалося 10000 підписників на мій інстаграм, я зрозуміла, що цього треба не соромитися, а пишатися. Як медаллю! Тепер якщо я домовляюся з кимось про інтерв’ю з-за кордону, то щоб довго не переконувати, що я реальна людина, я можу надіслати їх же новина про моє зуб, і це працює безвідмовно. “, – зізналася Падалко.

Також телезірка пояснила, що згадала інцидент з двох причин, зокрема, щоб ще раз нагадати, що “провал ” може бути частиною успіху і в будь-якій ситуації треба зберігати спокій.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.