Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк заявила, що виходить заміж: “Уже покликали”

Старшій дочці Анастасії Заворотнюк Ганні 25 років. Вона відома модель і блогер.

25-річна Анна довгий час жила в Америці. Однак, в 2019 році, коли Анастасії Заворотнюк поставили страшний діагноз, вона повернулася в Росію, щоб допомогти мамі і підтримати її. Дівчина єдина з родини Заворотнюк, хто активно веде соціальні мережі. Анна буквально кожен день публікує нові фотографії, але розповідати про стан здоров’я мами навідріз відмовляється.

Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк

Нещодавно Анна влаштувала традиційну рубрику “питання-відповідь” у своєму Інстаграм-блозі. Дівчина відповідала на питання, які їй задали підписники.

Так, відповідаючи на запитання підписників, Анна Заворотнюк заявила, що вже отримала пропозицію вийти заміж від свого обранця.

Скріншот Інстаграм-сторіз Анни Заворотнюк
Скріншот Інстаграм-сторіз Анни Заворотнюк

Дівчина не назвала ім’я свого обранця. Спільних фото зі своїм нареченим дочка Анастасії Заворотнюк також не публікує.

Нагадаємо, нещодавно Ганна Заворотнюк зізналася, що має психічний розлад. Дівчина опублікувала пост, в якому вперше розповіла, що вже 2 роки бореться з депресією. З того часу, коли дізналася про страшний діагноз матері. За словами дівчини, їй діагностували депресію, пригнічений настрій, тривогу і панічні атаки. Анна зізналася, вона довгий час приймала сильні препарати від депресії, але вони зробили їй тільки гірше.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.