30-річна Нюша вагітна вдруге: співачка показала величезний живіт в новому кліпі

Відома співачка Нюша зізналася, що чекає на другу дитину в своєму новому кліпі.

Чутки про те, що відома співачка Нюша може бути вагітною з’явилися ще в квітні поточного року. Тоді співачка спростувала цю інформацію. Однак сьогодні, 21 липня, стало відомо, що це дійсно правда. Нюша випустила кліп на свою нову пісню “Небо знає”. В кінці ролика співачка з’явилася в кадрі без одягу, продемонструвавши публіці немаленький вагітний живіт.

Нюша в кліпі на пісню Небо знає
Нюша в кліпі на пісню Небо знає

Користувачі Мережі засипали артистку питаннями, поцікавившись, чи дійсно вона вагітна.

“В мене мурашки! Ти серйозно вагітна? “,” Ню, ти реально вагітна ??? Якщо так, то мої вітання “,” Ню, у вас у відносинах очевидний холод з чоловіком, від кого ж друга дитина? Че То не сходиться .. “,” Вітаю з вагітністю “,” Дуже незвичайний, гарний кліп вийшов. А ось кінцівка мене здивувала. Ти вагітна? “, – пишуть підписники під її останнім постом в Instagram.

На даний момент Нюша ще не прокоментувала новину про свою другу вагітність.

До слова, у 2017 році співачка Нюша вийшла заміж за Ігоря Сивова – генерального радника президента Міжнародної федерації студентського спорту. У 2018 у них народилася дівчинка, яку назвали незвичайним ім’ям Сімба. Ім’я дівчинки є відсиланням до відомого мультфільму “Король лев “.

Нюша з донькою Сімба
Нюша з донькою Сімба

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.