“Вона ще вам покаже”: Оля Полякова відповіла на критику на адресу її дочки після провального концерту

24 липня відбувся перший концерт дочки Олі Полякової Маші. 16-річна дівчина співає в панк-рок групі "Шви".

На невеликому концерті дочки побувала і сама Оля Полякова. Вона знімала відео, яке пізніше оприлюднила у своєму Інстаграм-блозі.

Відео з виступу Маші зібрало безліч негативних коментарів. Користувачі Мережі засудили дівчину за те, що вона співає пісні, в яких присутня ненормативна лексика. Також багато хто відзначив, що Полякова-молодша має не найсильніші вокальні дані.

Ось, що писали коментатори:

  • Маруся перестань мати гнути
  • Кошмар. І це майбутнє
  • Бредоносная пісня
  • жах
  • Талантом не назвеш: голосу немає, мат в піснях … На любителя.
Коментарі фоловерів і відповіді Полякової
Коментарі фоловерів і відповіді Полякової
Коментарі фоловерів і відповіді Полякової
Коментарі фоловерів і відповіді Полякової

Оля Полякова вирішила заступитися за свою дочку і записала відео-відповідь всім коментаторам, яким не сподобався виступ. Виконавиця заявила, що розуміє тих людей, яких дуже сильно обурила нецензурна лексика.

“Не можу сказати, що я підтримую мати в піснях, але якби ви послухали музику, яку слухають ваші діти, то ви б дуже здивувалися. Все, що робить Маша, це просто казочки для дітей у порівнянні з тим, що сьогодні слухає молодь. Вона розвивається в такому напрямку. Це її право. Я можу навіть не бути на її боці, але підтримувати її буду завжди, чого і вам зі своїми дітьми бажаю. Вона ще покаже вам, повірте “, – сказала Оля Полякова.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.