Останні новини про стан онкохворої Анастасії Заворотнюк: дочка і чоловік тримають руку на пульсі (Відео)

Для тих, хто стежить за особистим життям Анастасії Заворотнюк, вкрай важливо вчасно дізнаватися свіжі новини про її самопочутті.

З огляду на те, що чуток навколо хвороби моєї прекрасної няні дуже багато, а рідня рідко щось коментує, бути весь час в курсі подій проблематично.

На даний момент є два джерела офіційної інформації про онкохворий Анастасії, зірці серіалу “Моя прекрасна няня”. Перша – це сторінка її старшої дочки Анни, народженої в шлюбі з бізнесменом Дмитром Стрюковим. Дівчина взяла прізвище матері і цілком прийняла на себе її популярність. Аня – модель, актриса, телеведуча. Дівчина з вражаючою точністю схожа на свою маму, і з роками успадковує риси легендарної няні Віки все сильніше.

Про хворобу мами Аня розповідає неохоче, але все ж періодично дає якісь натяки про стан зоряної матері. Та й про своє здоров’я теж, тому не на жарт змусила понервувати прихильників.

Не так давно Анна Заворотнюк повідомила, що у неї коронавірусна інфекція.

Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк

Нещодавно спадкоємиця “моєї прекрасної няні ” відпочивала в Криму. Повернувшись до Москви, дочка Заворотнюк виявила перші симптоми хвороби: вона перестала відчувати запахи і смаки. Також у Анни спостерігалася підвищена температура і сильна слабкість. На думку Заворотнюк-молодшої, ковід вона могла підхопити саме під час відпочинку.

Коли Анна Заворотнюк розповіла про свій стан після ковіда, шанувальники зрозуміли – небезпека минула.

Анна Заворотнюк - повна копія своєї мами
Анна Заворотнюк – повна копія своєї мами

Але тут назрів новий питання – Аня напевно вже зараженої контактувала зі своєю мамою. А у тій, через ослаблений імунітет цілком собі можуть бути ризики для здоров’я і навіть для життя.

Однак дівчина зовсім не подає виду, що щось загрожує здоров’ю її матері. Це говорить про декілька моментів – або під час хвороби, і навіть коли діагноз ще не був поставлений, а вірус вже був, Аня зовсім не контактувала зі своєю матір’ю. Або Заворотнюк-молодша просто не хоче розповідати чергові подробиці хвороби родички.

Анна Заворотнюк і її мати Настя
Анна Заворотнюк і її мати Настя

Останні новини про стан онкохворий Анастасії Заворотнюк: дочка і чоловік тримають руку на пульсі

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.