Дружина Монатика проговорилася про шлюб Винника і Таюне: все таки одружені

Публіка здогадувалася, що Олег Винник і його бек-вокаліста Таюне одружені. Однак самі артисти ніколи не підтверджували цю інформацію.

Чутки про те, що бек-вокалістка Олега Винника Таюне є його дружиною, ходять вже давно. Однак сам Винник цю інформацію не підтверджує. За словами артиста, він просто не хоче виносити особисте життя на публіку. Однак є ще одна причина такої скритності. Велика частина прихильників Винника – жінки. Олег вибрав для себе образ красеня-серцеїда і в цей образ ніяк не вписується дружина і діти.

Олег Винник
Олег Винник

Однак фанати, які ретельно стежать за життям артиста вже давно підозрюють, що дружиною Винника є ніхто інший, як бек-вокалістка артистка – Таюне. У Мережі ходять чутки, що вони одружилися ще в 90-і роки і у них є спільний син Юліан, який проживає в Німеччині.

З’явилися докази того, що Олег Винник і Таюне одружені

31 липня Олег Винник відзначав свій 48-й день народження. Друзі артиста привітали його в своїх соціальних мережах. Слова привітання в своєму Інстаграм-блозі написала і Таюне.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати публікацію. Дружина Дмитра Монатика Ірина Демічева теж залишила свій коментар, в якому привітала НЕ Олега, а Таюне з іменинником. Так зазвичай вітають родину іменинника, батьків або дружину. Більш того, Ірина побажала Олегу і Таюне “безмежного щастя у всіх проявах”. Після таких привітань сумнівів про те, що Винник і Таюне чоловік і дружина не залишилося.

“Вітаю з іменинником! Щастя Вам безмежного в усіх його проявах “, – написала Ірина Демічева.

Коментар дружини Монатика під постом Таюне
Коментар дружини Монатика під постом Таюне

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.