Леся Никитюк втиснула третій розмір в найвужче плаття в своєму гардеробі і відправилася на побачення з Роналду

Телеведуча Леся Іванівна Никитюк показала в своєму Інстаграм-профілі добірку фотографій з популярного світового курорту.

Вона одягла вузьке зелену сукню з відкритими плечима, з якого випирав її бюст. Природно, Никитюк полетів відпочивати не просто так. Свою відпустку вона пояснила тим, що сподівається зустрітися з відомим футболістом.

“Як тільки я дізналася, що Кріштіану Роналду дні буде на Мадейрі, за годину зібрала речі і прилетіла сюди. Одягла сукню, нафарбувалася, стою і чекаю “,

– написала телеведуча Нового каналу в своєму профілі.

Леся Никитюк в зеленій сукні
Леся Никитюк в зеленій сукні
Леся Никитюк в зеленій сукні
Леся Никитюк в зеленій сукні

Потім Леся Іванівна опублікувала фотографії в рожевому купальнику, під якими ідеально простежуються всі вигини тіла зірки українського телебачення.

“Найстаріший курорт Європи, і наймолодша на ньому “,

– написала Никитюк в описі до знімків.

Леся Никитюк в рожевому купальнику
Леся Никитюк в рожевому купальнику
Леся Никитюк в розовом купальнике
Леся Никитюк в рожевому купальнику
Леся Никитюк в рожевому купальнику
Леся Никитюк в рожевому купальнику

Багато хто сприйняв пост Никитюк про пошук зустрічі з футболістом Кріштіану Роналду як правду, адже у неї немає на даний момент молодика. А от суспільство практично тисне на довгоногу телеведучу з питаннями “коли ж заміж? ” І “коли в декрет? “.

Сама Леся Никитюк жартує над темами про свого потенційного заміжжя, і про те, коли ж вона вийде заміж. Їй навіть прогнозували участь в шоу “Холостячка “, однак та сказала, що у неї “немає серця “, тому відмовилася від переходу на телеканал СТБ.

Никитюк приписували роман з багатьма українськими чоловіками. Наприклад, з одруженим Сергієм Притулою, або із зіркою “МастерШеф ” Ектором Хіменес-Браво.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.