Холостячка Злата Огневич засвітила фото в чоловічій сорочці: вже знайшла свою любов?

Злата Огневич - співачка, яка нещодавно підняла хвилю обговорення про себе тим, що прийняла рішення піти на проект "Холостячка".

У своїй візитці учасниця Євробачення зізналася, що вона відчуває себе самотньою. У неї були раніше відносини, але чоловіки, як правило, не могли змиритися з тим, що у неї дуже активний спосіб життя і висока зайнятість.

Зараз Злата Огневич вже знімається в проекті “Холостячка “, який почнуть транслювати на одному з українських телеканалів вже восени цього року.

Зараз Злата Огневич опублікувала фото, яким породила хвилю обговорень

Вона виклала Селфі крупним планом. Однак привернуло увагу те, що співачка позує в чоловічій сорочці. Невже це означає, що Злата Огневич вже знайшла свого коханого, і тепер вони живуть разом? Багато питань і зовсім немає відповідей. А на питання про успішність пошуків свого коханого Огневич поки не відповідає. Така вимога за контрактом з телеканалом СТБ – зберігати інтригу аж до того, поки програму не покажуть по телевізору.

Злата Огневич позувала в чоловічій сорочці
Злата Огневич позувала в чоловічій сорочці
Злата Огневич позувала в чоловічій сорочці
Злата Огневич позувала в чоловічій сорочці

Нагадаємо, Злата Леонідівна Огневич – українська співачка і телеведуча. Зараз їй тридцять п’ять років, артистка не має значення, у неї немає дітей. Представниця України на конкурсі пісні “Євробачення 2013 “. Заслужена артистка Автономної Республіки Крим. Депутат Верховної Ради України VIII скликання від Радикальної партії.

Також ця артистка неймовірно красива. Шанувальники відносять її до числа найкрасивіших зірок України.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!