У Лізи Арзамасової і старшого на 21 рік чоловіка Іллі Авербуха проблеми в сім’ї, – психолог

Нещодавно виконавиця ролі Галини Сергіївни в серіалі "Татусеві дочки " Єлизавета Арзамасова вперше стала мамою.

У неї та її чоловіка, фігуриста Іллі Авербуха народився син. Відомо, що пологи обійшлися молодій парі в 1 300 000 рублів. Народжувала Арзамасова в одному з кращих перинатальних центрів столиці.

Дивлячись на цю щасливу пару, здається, ніби у них в сім’ї все ідеально. Однак досвідчений психолог вперше заявила про те, що насправді в цьому шлюбі не все так добре, як здається з боку.

Зокрема, коли у пари народилася дитина, вони написали, що про ім’я ще подумають. Минуло вже кілька днів, а інформацію про імені спадкоємця ще не розкрили.

“Раз так довго думають – значить, є суперечки, а ім’я дитини не повинно асоціюватися з конфліктом. Потрібно називати так, як хочуть батьки. Але не слід перевантажувати ім’я, надавати йому асоціації з історичними особистостями і чекати, що дитина буде новим Петром Великим або Олександром Македонським “,

– розповідає психолог. Слова експерта цитує видання Зая.Ру.

Ліза Арзамасова і Ілля Авербух
Ліза Арзамасова і Ілля Авербух

Однак не всі користувачі можуть повірити в те, що у пари конфлікт. Адже Єлизавету Арзамасову шанувальники знають як взагалі не запальну, що не конфліктну і спокійну особистість.

Якщо проаналізувати її біографію за роки на ТБ, то чи не знайдеться жодної скандальної ситуації, або хоча б моменту, коли Арзамасову б за щось обговорювали. І в кадрі або на сцені театру Єлизавета завжди грає виключно позитивних персонажів.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?