“Наташа, виходь за мене! “: Могилевську покликали заміж. Що вона відповіла?

Наталя Могилевська - співачка і продюсер, яка на даний момент для публіки офіційно самотня - у неї немає чоловіка або навіть хлопця.

Їй довгий час приписували роман з чоловіком на ім’я Олег Рижов. Цікаво, що він мільйонер, у нього в Україні є свій бізнес. Роман стали приписувати після того, як неодноразово бачили Наталю Могилевську з цією молодою людиною в столиці під час прогулянок і на світських заходах. Однак обидва ймовірних коханця категорично відмовлялися від “звинувачень ” – говорили, що вони просто близькі друзі, і на більше не претендують.

Таким чином, довгі роки серце співачки Могилевської залишалося вільним.

Зараз їй зробили пропозицію. І новиною про це вона поділилася в Інстаграм.

Могилевська навіть прикріпила відео, на якому компанія людей, які відпочивають на яхті, голосно кричать співачці приємні слова. Один з чоловіків раптово скрикує: “Наташа, виходь за мене! “.

Могилевська всерйоз задумалася над цією пропозицією

“Дівчата, мені зробили пропозицію вийти заміж. Йдемо? Скоро, 30 жовтня відбудеться мій сольний концерт у Палаці Україна (Київ), Як ви думаєте, чи є шанс у шанувальника привернути мою увагу не тільки як артистки, але і як жінки? “,

– написала в своєму Інстаграм-профілі Наталя Могилевська.

Ось що пишуть шанувальники в описі до публікації в соціальній мережі:

  • шанс завжди є
  • Треба йти
  • погоджуйся
  • Молодець, хлопче! сміливий
  • Наташа, виходь за цього)))

Відзначимо, недавно українська співачка Наталія Могилевська виступала на майданчику, яка розташована на воді посеред Дніпра. Артистка планувала ефектно з’явитися перед публікою на катері, однак це ідея ледь не закінчилася плачевно – співачка не врахувала того, що катер буде качати на хвилях. Тому, вона ледь не впала в воду.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.