Алла Пугачова готує Лізу Галкіну до того, що та стане всеросійської танцівницею – докази

Ліза Галкіна - молодша спадкоємиця Алли Борисівни. Її оточують турботою, а також інвестують в те, щоб у дорослому віці дівчинка могла себе реалізувати.

Як можна дізнатися по Інстаграму Галкіна, білява спадкоємиця великої Примадонни не байдужа до танців. Хоча хореографа для дівчатка не наймали, але в свої роки вона вже може похвалитися гнучкістю і знанням деяких пластичні рухи. Максим Галкін не раз показував відео з її танцями у себе в Інстаграм.

 

 

 

Слід сказати, що і зоряний тато теж прикладає руку до того, щоб навчити свою єдину дочку правильно рухатися. У холі свого особняка Ліза і Максим регулярно влаштовують постановки для Алли і Гаррі.

Серед інших захоплень Лізи Галкіної також іноземні мови. Дівчинку записали в онлайн-школу. Це дає можливість навіть під час карантину не пропускати заняття.

Відомо, що Ліза Галкіна має хороші оцінки з усіх предметів, в тому числі, і з іноземної мови.

Крім того, дівчинка дуже любить співати. Її зоряна мама ділиться особливостями і секретами свого сильного вокалу, тому не виключено, що Єлизавета Галкіна-Пугачова – нова майбутня зірка, яка потужно переспіває “Також як все “, “Арлекіно ” і багато інших композицій зі світовим назвою.

Симпатична Ліза Галкіна
Симпатична Ліза Галкіна

Ще одне важливе спостереження – Ліза Галкіна – дівчинка надзвичайної краси. Тому не дивно, якщо її одного разу побачать на подіумі десь в Москві або за кордоном. Для ефектного дефіле у неї є всі задатки!

Шестиповерховий палац Галкіна і Пугачової: як виглядає всередині будинок Примадонни і її сім’ї?

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.