“Хвора і нещасна”: Сергій Сосєдов розповів про життя Пугачової з Галкіним

Сергій Сосєдов - іменитий музичний критик, якого мало хто любить. Проте, його слова завжди стають центральними в світських хроніках.

Найчастіше під приціл колючих висловлювань артиста потрапляють топові артисти, серед яких Алла Борисівна Пугачова. Чого тільки Сосєдов не говорив на її адресу. Називав її старої, говорив що вона не талановита, а також стверджував, що двійнята Гаррі і Ліза не її, а Галкін взагалі зустрічається з нею, тому що йому не вистачало уваги матері в дитинстві.

Алла Борисівна на такі випади критика реагує у властивій їй манері – рівно і спокійно. Адже вона людина неконфліктна, і звикла, що її завжди обговорюють. Однак цього разу Сергій Сосєдов явно перегнув палицю.

Сосєдов поскаржився на зовнішній вигляд Пугачової

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

Музичний критик Сергій Сосєдов заявив, що російська співачка Алла Пугачова змінилася в шлюбі з гумористом Максимом Галкіним. При цьому ці зміни зовсім не в кращу сторону.

Як пише видання WomanHit, за словами Сосєдова, Алла зовсім не покращала, як стверджують її прихильники. В її зовнішньому вигляді крупним планом все більше і більше проявляється старість, вона перестала виступати на публіку і дуже рідко наповнює свій Інстаграм-блог. За словами Сергія Сосєдова, домашні фотографії та побут Пугачової абсолютно нікому не цікавий. Однак Примадонна чомусь відмовляється це розуміти.

Сергій Сосєдов знову висловився в сторону Пугачової
Сергій Сосєдов знову висловився в сторону Пугачової

“А мені боляче дивитися на сьогоднішню Аллу Пугачову – я бачу там хвору жінку, абсолютно нещасну, розгублену … Ось вона сидить в телеекрані і нерозумно посміхається “, – сказав Сергій Сосєдов.
Алла Борисівна на такі слова ніяк не відреагувала, як і її чоловік, комік і пародист Максим Галкін.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.