Сонна Леся Никитюк виклала фото зі своїм пухнастим другом: “Завжди зі мною!”

Телеведуча Леся Никитюк веде не тільки свою основну сторінку, а ще й профіль свого пса на прізвисько Рафік. Це як розвага.

На сторінці Рафіка вона публікує фотографії свого домашнього вихованця, а також робить рекламу кормів, які надсилають їй на пробу, щоб годувати вихованця. В основному, всі публікації в профілі написані нібито від імені собаки. Шанувальникам такий формат подобається, тому на профіль підписані вже майже 50 тисяч осіб.

Пес Лесі Никитюк Рафаель показав ранкове фото зі своєю господинею

Там Леся Никитюк в теплій піжамі ніжного бузкового і рожевого кольору, а також без макіяжу і в сонцезахисних окулярах тримає на руках свою собаку. Фотографія зроблена в дзеркало в ліфті. Можна припустити, що Леся просто вранці спускалася зі своєї квартири, щоб погуляти з собакою на вулиці. Вигляд у неї злегка сонний і “пом’ятий “.

Шанувальники Никитюк дуже розчулюють того, який у неї пес. Тому не дивно, що в коментарях написано дуже багато приємних слів на адресу вихованця і його чарівної господині:

  • Рафік така булочка
  • Чому то Рафік сумний …
  • Рафік ще не прокинувся

Відзначимо, раніше один Никитюк Олександр Педан розповідав, що Леся дуже любить свого пса Рафіка, тому часто його кудись бере – наприклад, на зйомки або на відпочинок. Телеведуча завжди, навіть після важкого трудового дня, сама гуляє зі своїм улюбленцем. А коли виїжджає на тривалий час за кордон, то залишає його або з мамою, або з кимось, кому довіряє, і хто точно не образить її кращого друга.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.