19-річний переможець “Голосу країни ” Роман Сасанчін і його 23-річна наречена чекають первістка

19-річний переможець 10 сезону шоу "Голос країни" Роман Сасанчін і його 23-річна наречена Іванна зовсім скоро стануть батьками.

Про це стало відомо з Інстаграм-блогу Іванни. 27 серпня вона оприлюднила в Інстаграм-сторіз коротке відео, на якому зображена з округлим животом в обіймах Романа.

З
Скріншот Інстагарм-сторіз нареченої Сасанчіна

Ніяких коментарів з цього приводу ні Сасанчін, ні його дівчина поки не давали.

До слова, в травні поточного року Роман зробив своїй дівчині пропозицію. Очевидно, що причиною такого раптового рішення стала вагітність Іванни.

Нагадаємо, Роман Сасанчін – дворазовий переможець проекту “Голос”. Вперше він переміг у віці 10 років в шоу “Голос діти”. У 2020 році Роман знову прийшов на сцену “Голосу” і знову став переможцем. В перший і в другий раз до перемоги його привела тренер шоу – Тіна Кароль. 18-річний хлопець з села отримав не тільки заповітний кубок, а й двокімнатну квартиру в Києві в якості призу.

Роман Сасанчін - переможець
Роман Сасанчін – переможець Голосу країни

Після закінчення проекту хлопцеві не вдалося продовжити кар’єру артиста. Зараз Роман працює звичайним касиром в магазині, там же працює і його наречена.

Роман Сасанчін з невесной Іванною
Роман Сасанчін з невесной Іванною

Роман зізнається, роботу в супермаркеті він не соромиться, але мріє про творчій кар’єрі. На шляху до цієї мрії Роман продовжує записувати пісні у вільний час, а Іванна підтримує його і допомагає як менеджер.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.