57-річний актор Михайло Єфремов переніс напад в колонії, де відбуває покарання за ДТП

Відомий російський актор Михайло Єфремов, який відбуває покарання за смертельне ДТП, переніс серйозний напад.

Адвокат засудженого Михайла Єфремова Петро Хархорін повідомив, що актор переніс набряк Квінке – результат сезонної алергії, повідомляє Kp.ru .

“Михайло, звичайно, намучився з сезонною алергією: був набряк Квінке, сил не було навіть піднятися на другий поверх.”, – повідомив адвокат.

До слова, набряк Квінке – це гостра алергічна реакція організму, що характеризується масивним набряком слизових оболонок, шкіри та підшкірної жирової клітковини. Набряк Квінке вимагає термінової медичної допомоги. При несвоєчасному зверненням до лікарні, це може коштувати людського життя.

Адвокат актора запевняє, що зараз Єфремов відчуває себе набагато краще, проте він переживає перед черговим судом, який відбудеться 15 вересня.

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

“Стан у нього нормальний. У колонії хороша медчастина і лікарі, він отримує всі необхідні ліки. Звичайно, трохи нервує і переживає перед судом. Все-таки вирішується його доля “, – повідомив адвокат.

15 вересня 2021 розглянуть касаційні скарги адвокатів Єфремова. У касації адвокати просять знизити термін покарання і перевести Єфремова в колонію-поселення.

Нагадаємо, відомий російський актор Михайло Єфремов, який став винуватцем смертельного ДТП в червні 2020 року, був засуджений до 7,5 років позбавлення волі в колонії загального режиму.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.