Продюсер “Танців з зірками ” розповів про взаємини з Тіною Кароль після того, як вона пішла з “плюсів”

Не так давно стало відомо, що Тіна Кароль більше не буде вести шоу "Танці з зірками".

Українська співачка Тіна Кароль багато років була ведучою шоу “Танці з зірками”. Тому, новина про те, що в новому сезоні танцювального проекту артистки не буде, публіку дуже засмутила. Глядачі вважають, що без Тіни шоу “Танці з зірками” буде вже не тим, що було раніше. Публіку цікавить, чи з’явиться Тіна ще на телеканалі “1 + 1” в якості ведучої?

Тіна Кароль
Тіна Кароль довгий час була провідною Танців із зірками

Продюсер шоу “Танці з зірками ” на “1 + 1 ” Володимир Завадюк 8 вересня, відповідаючи на питання фоловерів в Інстаграм-сторіз, заявив, що він ще планує працювати з Тіною Кароль. Заводюк додав, що у нього з артисткою склалися хороші відносини.

“Ми в хороших відносинах з Тіною Кароль та її командою. І обов’язково ще попрацюємо в інших проектах. А в ” Танцях з зірками “в цьому році багато нових облич, яких ви чекали “, – написав Завадюк.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Володимира Завадюк

Варто відзначити, що “Танці з зірками” – це не єдиний проект, від якого відмовилася Тіна Кароль. На фіналі проекту “Голос країни” артистка повідомила, що більше не буде займати крісло тренера. Поп-діва займала тренерське крісло в проекті “Голос країни” цілих 8 дорослих і 3 дитячих сезону, це абсолютний рекорд за всю історію проекту. Більш того, вона цілих 5 разів приводила учасників своєї команди до перемоги.

 

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.