LOBODA, Тіна Кароль, Ксенія Мішина та інші зірки, навколо особистого життя яких нависає хмара пліток

Шоу-бізнес - це площина для численних обговорень, чуток і домислів. В основному, вони породжуються через те, що селебріті приховують своє особисте життя, а шанувальники додумують варіанти розвитку подій.

Одна хвилина розповідає, що з найпопулярніших пліток правда, а що – вигадка.

LOBODA народила дитину від Тилля Ліндеманна

Після фестивалю “ЖАРА “, де чоловік мило спілкувався зі Світланою Лободою, з’явилися чутки про роман поп-зірки і німецького рокера.

Тілль Ліндеманн і Світлана Лобода
Тілль Ліндеманн і Світлана Лобода

Потім LOBODA завагітніла, і шанувальники були майже впевнені, що батьком виявиться всесвітньо відомий рокер. Коли дочка назвали Тільда, припущення тільки підтвердилися.

Дрібні деталі доповнювали картину: то Світлана відвідала концерт німецького музиканта, то чоловік приїхав до неї в клініку після операції на нирках.

Ліндеманн на питання про свої зв’язки з Лободою відповів дуже розмито.

“Про нас дуже багато пишуть і говорять, але це таємниця двох людей. Я як джентльмен ні в якому разі не можу тут нічого коментувати, тому від мене ви нічого не почуєте “,

– розповів Тілль Ліндеманн з Rammstein.

Олег Винник одружений на Таюне

Така інформація дійсно існує вже не перший рік. Паре навіть приписували наявність дитини десь в Німеччині, але офіційно український співак не одружений, кільця на пальці не носить, а роман з власної бек-вокалісткою ніколи не коментує.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина розлучилися

Учасниця “Холостячки ” Ксенія Мішина збиралася заміж за Олександра Еллерт, якого зустріла на проекті. Однак влітку 2021 року з’явилася інформація, що вони розлучилися. Цікаво, що дана інформація з’явилася від Ксенії і Олександра. Здавалося б, навіщо їм брехати?

Але вже незабаром парочку помітили в столичному аеропорту. І вели вони себе так, ніби зовсім і не розлучалися.

Ксенію Мішин та Олександра Еллерт сфотографували в аеропорту після розставання
Ксенію Мішин та Олександра Еллерт сфотографували в аеропорту після розставання

Це наштовхнуло численних шанувальників на думку про те, що заява про розставання – піар-хід.

Тіна Кароль заміжня за Даном Баланом

Після дев’ятого сезону проекту “Голос країни ” фанати української співачки Тіни Кароль почали говорити про роман з Даном Баланом, грунтуючись на тому, що бачили під час прямих ефірів.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Загравання і неоднозначні фрази на адресу один одного швидко знайшли схвалення серед відданих шанувальників, які чекали, поки самотня артистка облаштує особисте життя.

Однак через майже два роки продюсер телеканалу 1 + 1 Володимир Завадюк зізнався, що ця історія була опрацьована сценаристами, щоб підняти рейтинги проекту “Голос країни “.

Після цього прокотилася хвиля обурень в сторону Тіни і Дана, мовляв вони обманювали шанувальників. Однак Балан з цієї ситуації викрутився майстерно.

“Ми ніколи не заявляли про якийсь зв’язок між нами, крім дружньої. Те, що ви бачили в ефірах ” Голоси “- це була щира симпатія, а далі люди самі додумали, самі придумали і самі вирішили, що був якийсь -то обман “,

– прокоментував Дан Балан на своїй сторінці в Instagram.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.