Ані Лорак вперше за 7 років записала пісню українською мовою і показала кадри з кліпу: “До мурашок “

Ані Лорак в 2014 році переїхала жити і працювати в Росію. З того часу вона не випустила жодної пісні українською мовою.

Судячи з усього, українська співачка Ані Лорак, яка багато років живе і працює в Росії, планує повертатися на українську сцену.

У серпні поточного року артистка дала перший за 7 років сольний концерт в Україні, а тепер анонсує вихід пісні українською мовою.

Так, 20 вересня Ані Лорак опублікувала в своєму Інстаграм-блозі кадри з кліпу на нову пісню і повідомила, що вже 24 вересня публіка зможе почути її нову пісню під назвою “бачила” і подивитися кліп. За словами співачки, це буде чесна балада про особисті переживання.

Користувачі Мережі дуже активно відреагували на цю новину. У коментарях фоловери пишуть, що з нетерпінням чекають нову пісню артистки.

“Це нарешті щось трапитися УРА!”, “Як красиво! З нетерпінням чекаємо! Нарешті то, довгоочікувана пісня українською! “,” Як же ми довго цього чекали! Уже рахую хвилини “,” Вау! Уже подобається “,” Кароліна, дуже сильно чекаємо пісню! Ви заінтригували! До мурашок “, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що зараз українська публіка набагато тепліше ставиться до Ані Лорак, ніж, наприклад, в 2014 році, коли активісти намагалися зірвати її концерт. Перше за 7 років виступі в Україні Ані Лорак пройшло спокійно, без провокацій. Одесити радісно зустріли співачку. Кароліна співала свої головні хіти, серед яких була парочка пісень українською мовою.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.