19-річний переможець “Голосу країни ” Роман Сасанчін розсекретив стать майбутньої дитини (Відео)

19-річний переможець 10 сезону шоу "Голос країни " Роман Сасанчін і його 23-річна наречена Іванна зовсім скоро стануть батьками.

Про те, що 19-річний переможець “Голосу країни” Роман Сасанчін стане батьком стало відомо в кінці літа. Молодий виконавець опублікувала в своєму Інстаграм-блозі відео, на якому його кохана Івана відображена з округлим животом в його обіймах.

Дівчина зараз перебуває на 7-му місяці вагітності і з нетерпінням чекає появи на світ малюка.

Сасанчін і його наречена весь цей час приховували стать майбутньої дитини, тільки недавно в ефірі програми “ЖВЛ”, вони розсекретили, що у них народиться дівчинка.

За словами переможця “Голосу” він мріяв саме про дівчинку.

“У нас буде найкраща дочка в світі”, – прокоментував Сасанчін.

Роман зізнається, що новина про те, що він стане батьком його не налякала. Коли лікарі підтвердили факт вагітності його дівчини він зрозумів, що пора одружитися. Тоді Роман зробив Іванні пропозицію руки і серця і почув довгоочікуване “Так”. Зараз закохані перебувають в статусі нареченого і нареченої, але це ненадовго – зовсім скоро вони офіційно стануть чоловіком і дружиною.

Варто відзначити, що після перемоги в 2020 році на вокальному шоу “Голос країни ” Роману в якості призу дали квартиру в Києві. Однак зараз Сасанчін разом зі своєю нареченою живуть не там, а в хостелі в Чорткові (Тернопільська область). За словами закоханих, в київській квартирі зараз йде ремонт. Вони планують туди переїхати, як тільки ремонт буде закінчено.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.