Виставила свій величезний віник: на Анастасію Волочкову знову накинулися коментатори

Теледіва Анастасія Волочкова часто виявляється в центрі різних скандалів. То вона сходить в туалет прямо у себе на газоні, то подасть в суд на сусідів.

Як відомо, своє життя Настя приховує. Звичайно, у неї то був залицяльник, то вони з ним розлучалися, то знову сходилися. Не встигнеш всю мільйонну аудиторію попередити про “гойдалках ” на любовному фронті, як в житті знову зміни.

Зараз Анастасія Волочкова вважає за краще замовчувати подробиці свого особистого життя, і не показує обранця. Однак часто публікує знімки з величезними букетами квітів, які коштують надзвичайних грошей. Природно, фанатам цікаво, хто ж той самий обранець, і чому він заради балерини так завзято розкидається грошима. Невже і справді любить?

В описі до щасливих фотографій балерина викладає романтичні підписи, натякаючи на те, що жінка щаслива і кохана.

“Це велике щастя-бути завжди обдаровує квітами і бути коханою! Кожен день я в оточенні квітів. Я їх дуже люблю! Тому даруйте мені квіточки частіше і більше! Але особливо я люблю отримувати Квіти на сцені! Це така радість-тримати їх в руках! Я ще не танцювала спектакль в Зеленограді, він відбудеться в суботу, а вже в квітнику “, – написала балерина Анастасія Волочкова.

Шанувальники плутаються в думках – хто ж є коханцем Насті?

Ось що пишуть в коментарях:

  • Сама собі замовила квіти
  • Навіщо Ви весь час випрошуєте квіти ?! Це, як мінімум, не пристойно! Хто вважає за потрібне, той подарує ..
  • Чому у зірки світового балету НЕ розхапали квитки вже в перший день-два?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.