Дружина Віктора Павлика розповіла, чому хоче лягти під ніж пластичного хірурга: все для коханого чоловіка

27-річна дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова зізналася, що планує змінити форму свого бюста.

Катерина Репяхова – четверта дружина Віктора Павлика. Вона вдвічі молодша за свого обранця, однак подружжя це не бентежить. Спочатку їхні стосунки були робочими – Катя є концертним директором Павлика. Однак через короткий час між ними спалахнули почуття і стосунки переросли в романтичні. У травні 2020 року вони офіційно уклали шлюб, але саме весілля довелося перенести через карантин. Вже через рік у подружжя народився первісток. Хлопчика назвали Михайлом.

Віктор Павлик з тещею, дружиною і новонародженим сином
Віктор Павлик з тещею, дружиною і новонародженим сином

Зараз Катерина Репяхова продовжує працювати концертним директором у свого чоловіка, але це не єдине джерело її доходів. В останній рік дружина Павлика розвиває свій Інстаграм-блог, де ділиться з підписниками не тільки особистими фотографіями, але і розповідає про життя з немолодим чоловіком.

Так, нещодавно, відповідаючи на запитання шанувальників, Катерина зізналася, що мріє зробити пластику грудей після того, як закінчить годувати грудним молоком сина. Звичайно, користувачі Мережі тут же подумали, що Катя збирається збільшити бюст, як це зазвичай роблять жінки. Втім, дружина Павлика відразу пояснила і зізналася, що має намір не збільшити, а просто хоче виправити асиметрію.

Скріншот Інстаграм-сторіз Репяховой
Скріншот Інстаграм-сторіз Репяховой

“Справа в тому, що у мене різних розмірів груди. І я хочу одну зробити менше, як другу. Але не знаю, наскільки це безпечно і т.д. Буду дізнаватися після ГВ “, – зізналася Репяхова.

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.