9-річна дочка Христини Орбакайте Клавдія знялася в її новому кліпі: теж буде артисткою

9-річна Клава Земцова стала справжньою зіркою нового кліпу її мами на пісню "Сон у сні".

17 вересня відома співачка Крістіна Орбакайте представила свою нову відеороботу на пісню “Сон у сні”. У кліпі знялася не тільки сама співачка, а й її дев’ятирічна дочка Клавдія, яку Орбакайте народила в шлюбі з Михайлом Земцовим.

Кліп знято в мінімалістичному стилі. На відео Крістіна Орбакайте співає і рухається під музику, змінюючи кожного разу образи.

Крістіна Орбакайте в новому кліпі
Крістіна Орбакайте в новому кліпі

В середині кліпу з’являється її дочка – 9-річна Клавдія. Дівчинка стала так званим альтер-це своєї матері. На кадрах він з’являлася, то в шовковій зеленій сукні, то в чорній обтягуючій.

До
Клава Земцова в кліпі Орбакайте

Варто відзначити, що сама Клава Земцова в кліпі не співала. Вона лише відкривала рот під фонограму, зображуючи одну з особистостей своєї мами. Цікаво, що саме в цьому кліпі Клава Земцова приміряла сукню Крістіни Орбакайте, в якому вона знімалася в кліпі “Солнце” 2008 року.

Нагадаємо, Крістіна Орбакайте стала мамою втретє у віці 41 рік – вона народила дівчинку Клавдію. Батьком дитини є американський бізнесмен-стоматолог російського походження Михайло Земцов. Клавдії пророкують велике майбутнє, і повторення долі зоряної бабусі Алли Борисівни Пугачової.

У свої 9 років дочка Орбакайте дивує своїми талантами. Ще в ранньому дитинстві дівчинка проявила інтерес до музики і танців. Клавдію віддали в балет, яким та займається досі, демонструючи пластичність, почуття ритму і гнучкість. Юна танцівниця вже отримує перші нагороди за майстерність.

Більше про те, як живе внучка Пугачової і дочка Христини Орбакайте Клавдія Земцова дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.