40 днів як його не стало: Віталій Козловський вшанував пам’ять батька

15 серпня шанувальників Віталія Козловського сколихнула новина - з життя пішов найдорожча людина - його тато.

23 вересня Віталій виклав у себе в Інстаграм пост про те, як сильно йому не вистачає тата. Ця дата вибрана не випадково, так як саме в цей день – 40 днів з дня смерті чоловіка.

“40 днів. Татко, спасибі тобі за твою безумовну і душевну ЛЮБОВ.

Царство тобі небесне, мій ангел “,

– написав Віталій Козловський, і доклав фотографію свого батька з чорною стрічкою.

У коментарях прихильники стали писати слова підтримки для музиканта. Відгукнулися і творчі колеги Віталія.

  • Виталик, нехай твій ангел з небес посміхається. Ти найкраща причина для гордості і щастя! Обіймаю тебе міцно, – написала співачка Ольга Цибульська
  • Світла пам’ять
  • Царство небесне

Нагадаємо, батькові Віталія Козловського Віталію Сергійовичу було 74 роки, коли його не стало. Причину смерті співак не повідомив.

“Пишу не для співчуття, прошу вас помолитися за душу раба Божого Віталія або просто подивіться на ці фотографії і подумки побажайте душі мого тата вічного спокою “,

– писав виконавець в Інстаграм-акаунті в день смерті свого батька.

Відзначимо, що в 2021 році свого тата втратила і співачка Настя Каменських. Про це трагічну звістку публіці NK повідомила в січні. Від трагедії вона зі своєю мамою Лідією відходила дуже довго. Багато в чому саме завдяки Потапу і його безмежної підтримки жінки вийшли з депресії.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.