Ігор Ніколаєв з дружиною Юлією Проскуряковою відзначили 11 річницю весілля

Музикант Ігор Ніколаєв, який раніше був чоловіком співачки Наташі Корольової, на даний момент вже 11 років одружений на Юлії Проскуряковою.

Юлія Павлівна Проскурякова – російська поп-співачка і актриса. Їй 39 років, і в свої роки ця жінка виглядає просто сліпуче. У 2015 році вона подарувала чоловікові дочку, яку назвали Веронікою. Природжена краса, чарівність, вміння домовлятися, а також загальна спадкоємиця – ось секрет щасливого і міцного шлюбу Юлі і Ігоря. І сьогодні вони святкують свою річницю, з чим їх вітають фоловерів і близькі друзі.

Ось що в коментарях до публікації пишуть шанувальники:

  • Папік і дочка
  • красива
  • Самі красива пара !!!!! красотуличка !!!!!!
  • Дуже хороша пара, дай Бог їм щастя і здоров’я!
  • Звичайні! Краса – це зовсім до цієї парі не відноситься. І навіщо ставити такі дурні питання?

Історія кохання Ігоря Ніколаєва і Проскуряковою

Закохані познайомилися після одного з концертів Ігоря Ніколаєва. Починала артистка не побоялася підійти до кумира, зумівши прорватися крізь його охорону та інших шанувальниць, щоб поспілкуватися з музикантом. Через деякий час Проскурякова звернулася до Миколаєва за допомогою – Юлія хотіла потрапити на велику сцену, але не розуміла, як це зробити. Тоді композитор запросив її в свій продюсерський центр. Ділові відносини з часом переросли в любовні. Артистку і композитора не збентежила різниця у віці в 22 роки. Зараз Проскурякова і Миколаїв часто виступають разом.

Цікаво, що зі своєю колишньою дружиною Наташею Корольовою Ігор познайомився приблизно також. Вона приїхала на кастинг будучи ще нікому невідомої, в гонитві за власними амбіціями і бажанням блиснути на великій сцені. І ось саме на кастингу між ними зав’язався союз, який потім переріс в любовний. Правда, спільних дітей у пари не було. Вони швидко розійшлися.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.