Топ-10 суперзірок української естради: хто вони і чим відомі?

Хто з українського шоу-бізнесу найбільш успішний і улюблений шанувальниками? Ми склали рейтинг.

Олег Винник

Олег Винник

На його концерти і в великих, і в маленьких містах збираються цілі натовпи. Всім подобаються красиві чоловіки, які співають про світлу і чисту любов.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Сильна жінка, яка є для багатьох інших прикладом. Вона не тільки яскрава і своєрідна, а ще е і товариська зі своїми шанувальниками. Вона випускає пісні, які моментально стають хітами. У неї мільйони шанувальників – як онлайн, так і офлайн.

Ані Лорак

Ані Лорак
Ані Лорак

Зірка з України багато років живе в Росії, проте недавно абсолютно несподівано випустила пісню українською мовою. Публіка з рідної країни дуже добре сприйняла її хіт.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Вона підкорює своїх слухачів не тільки сильним вокалом і актуальними піснями, а й шоу. Так, у неї багата на витівки фантазія. Тому чому б і ні?

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Він не вокаліст, але актор і телеведучий. Будь-який проект за участю чоловіка Катерини Осадчої приречений на успіх і хороші рейтинги.

Алла Мазур

Алла Мазур
Алла Мазур

Її теж можна вважати суперзіркою, правда, зоряної інформаційного фронту. Її появи на телеекранах щонеділі з нетерпінням чекають мільйони глядачів.

Надія Мейхер

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Екс-віагрянки, яку обговорювали не тільки за апетитні форми і сильний голос, а й за можливий роман з продюсером Костянтином Меладзе. Зараз вона намагається повернутися на велику сцену після тривалої перерви.

Камалія

Камалія
Камалія

Молода мама, Міс Світу, співачка, модель, спортсменка. Це далеко не повний список її досягнень. У Камалії величезна публіка, яка дозволяє їй збирати стадіони.

Потап

Потап
Потап

Репер, який на сцені вже більше десяти років. А починалося все з того, що його пісні не хотіли брати практично ніякі радіостанції.

Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Недалеко Настя пішла від свого чоловіка Потапа. Кар’єру починали разом, зараз виступають окремо, але їх об’єднала любов.

Схожі статті

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.