Каменських в молочному купальнику прикрила руками вагітний живіт

Співачка Настя Каменських давним давно оточила себе плітками і чутками на предмет вагітності.

Те, що від NK фанати практично вимагають того, щоб та народила дитину – це не дивно. Адже молода дівчина з віком стає старше, вже побудувала щасливу сім’ю, а поповнення все немає і немає.

У суспільстві, де є певні “норми “, відхилення від них вважається чимось незвичайним і завжди стає предметом обговорень.

Проте, Настя Каменських зовсім не бачить проблеми в тому, що у неї з Потапом немає дітей. Зате вони побудували собі сліпучу кар’єру і заробили на цьому приголомшливі гонорари. Тому тепер, коли вони вирішуватися на дитину, родина не буде в чому-небудь потребу.

Однак фанати продовжують виглядати в області живота Каменських округлення, і помітили, що останнім часом дружина Потапа перестала викладати знімки в обтягує одязі.

А фото в окремому молочному купальному костюмі зроблено так, що живота не видно – Настя стала боком і прикрила саме обговорюване місце руками.

У коментарях у співачки стали питати про те, чи не планує вона найближчим часом стати мамою, на що та просто не відповідає. Мабуть, за час зіркового життя їй вже порядком набридли запитання про особисте життя і майбутнє поповнення.

Нагадаємо, що в офіційний шлюб Настя Каменських і Потап вступили в травні 2019 року. Це стало несподіванкою для фанатів, адже ті вже перестали чекати новин про зоряне союзі. А ось весь бомонд знав про захід і мовчав.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.