Галкін зібрав всю сім’ю і запросив друзів: в будинку Пугачових зібралася компанія на бенкет

Максим Галкін відбудував собі величезний палац не тільки для того, щоб його родині було комфортно жити, але і для того, щоб запрошувати в сімейне гніздо друзів і колег.

Пародист знайшов цікавий привід, зібравши за одним столом свою дружину, чудових двійнят Лізу і Гаррі, які нещодавно відзначили свій восьмий День народження.

Також в гості зайшов давній друг Алли Борисівни Олег Газманов зі своєю дружиною, Лайма Вайкуле, Валерій Леонтьєв та інші. Тепле фото з сімейних посиденьок комік швидко оприлюднив у своєму блозі, який читають мільйони фоловерів.

Максим Галкін показав, кого зібрав на вечірку у себе вдома: атмосферний фото

“Вчора до нас на вечерю заїжджали наші друзі, за сумісництвом журі Голос60 + в повному складі. Стас Намин з сім’єю, Валера Леонтьєв, Лайма, Олег Газманов з Мариною. Дуже весело посиділи! “,

– зазначив гуморист, пародист і чоловік Алли Пугачової.

Фотографія отримала чимало схвальних коментарів. Ось лише деякі з них:

  • Які ви класні і ка добре, що показуєте що у шоу-бізнесі теж можна дружити щире багато років. Прямо ось душа радіє! чудові фото
  • які класні
  • Які ви молодці! По-сімейному

Відзначимо, що 18 вересня у Алли і Максима була інша гучна вечірка. Подружжя відзначали восьмий день народження своїх дітей-двійнят. Вийшов в прямому сенсі “бенкет на весь світ “. Батьки замовили величезний зал, дітей розважали аніматори та спеціальні ведучі.

День народження Лізи і Гаррі Галкін – двійнята Пугачової і Галкіна відзначають 8 років

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.